Zin in privéles gitaar? Van beginner tot gevorderde.

 

Chris Teunissen

Ik ben gitaarleraar en uitvoerend musicus. In de jaren 80 heb ik klassiek gitaar gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Later ben ik ook gaan zingen en mijzelf begeleiden. Nu werk ik als troubadour. Solistisch en met ensembles in verschillende muziekstijlen: Het Nederlandse populaire lied, chansons, klezmer en Cubaanse muziek.

 

De gitaarles

Ik kan je les geven in het begeleidend gitaarspel op de akoestische gitaar. Vanuit liedjes werken we aan de techniek en we combineren dat direct met gitaar akkoorden. Bij het begeleid spel is de techniek van de rechterhand belangrijk. Elke muziekstijl vraagt een eigen aanpak en aanslagtechniek. Je kunt eigen muziek meenemen of gebruik maken van aangeboden lesmateriaal.

 

Voor klassiek gitaarspel gebruiken we lesboeken met de lesmethodes van Carcassi, Pujol en Cees Hartog. Ik zal altijd stimuleren dat je de muziek zo snel mogelijk uit het hoofd leert spelen. Verder besteden we aandacht aan ritme, harmonieleer en het muzikale gehoor.

 

Ook een combinatie van zang en jezelf begeleiden kan worden getraind. Alles uiteraard afhankelijk van jouw mogelijkheden en wensen.

 

Kosten

10 euro per 15 minuten. (Minimaal 30 minuten). Ik geef je veel oefenmateriaal. Probeer dagelijks 20 minuten te oefenen. Als je dat met plezier doet, en dat doe je natuurlijk, dan geniet je van de resultaten en ga je met sprongen vooruit.

 

Samen naar les

Volg de gitaarles met iemand samen. In de groepsles is er ruimte voor persoonlijke aandacht en samenspel. 60 minuten les voor 25 euro per persoon.

 

Aanmelden of vrijblijvende info?

Bel 0616190874 of mail c_teunissen@upcmail.nl voor informatie of een gratis proefles.

Gitaarles tarieven en info

 

Privéles

10 euro per 15 minuten (minimaal 30 minuten) voor kinderen en volwassen, beginners en gevorderden.

 

Groepsles voor twee

25 euro per persoon

Een groepsles is 60 minuten

Groepslessen zijn mogelijk bij voldoende belangstelling.

 

Prijzen zijn inclusief BTW. Op verzoek kan een nota gegeven worden. Betaling kan per les of of per maand.

 

Lestijden

Dinsdag van 17.00 tot 21.00 uur. Woensdag van 13.00 tot 21.00 uur.
Vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur
Andere tijden op aanvraag.

 

Leslocatie

Zaanstraat 342, 1013 SE Amsterdam (Westerparkbuurt).

 

Dit kan ik je leren: