De Vrolijke Speelman

De Vrolijke Speelman komt bij u thuis met zijn liedjestrommel en gitaar. Een trommel vol kinderliedjes voor een kinderfeestje, een verjaardag of zoals op de foto bij een evenement in de speeltuin.

 

Om enkele liedjes te noemen: Dikkertje Dap; In Holland staat een huis; De kop van de kat is jarig; Olga van de Wolga; Tussen Keulen en Parijs; Hoofd schouder knie en teen; Altijd is Kortjakje ziek; Berend botje; Ozewiezewoze; Stekelvarkentjes wiegelied; Opa Bakkebaard; In een groen groen knollenland, Pipi Langkous…

 

En natuurlijk heeft  De Vrolijke Speelman een uitgebreid Sint Nicolaas repertoire.

 

Speciaal kinderfeest tarief

De Vrolijke Speelman speelt voor 90 euro op een kinderfeest. Twee setjes van ongeveer 20 minuten. De prijs is inclusief BTW maar exclusief eventuele reiskosten. Interesse of meer informatie: Mail demeezingbende@upcmail.nl of bel 06-16190874

 

Boekingen en info: Bel 0616190874

of mail demeezingbende@upcmail.nl

Wonderfeel 2018 - foto Nic Limper

De Vrolijke speelman

 

met Rob Stoop en Chris Teunissen

 

Solo-optreden

De Vrolijke Speelman brengt mensen aan het zingen. Verzorgingshuizen. Woongroepen. Overal. Hij kan ook uw feest tot een FEEST maken. Tussen uw gasten zingt hij ontroerende liederen over het leven. Of liedjes van spot en ironie. Het repertoire omvat meer dan 200 titels. Nederlands lied, Franse chansons, Cubaanse son en bolero.

 

Een greep uit het repertoire: André Hazes; Ramses Shaffy; Doe Maar; Wim Sonneveld; Edith Piaff; Jaques Brell; Buena Vista Social Club; Jaap Fischer… Levende muziek brengt mensen dichter bij elkaar.

 

Tarief

Een solo optreden kost 225 euro excl BTW  en reiskosten. Krap bij kas en toch zin in muziek? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. En kijk ook eens op de pagina MUZIEK.